Free Silvia

Britta Svensson på Expressen skriver följande: Snart är Silvia mormor och farmor sex gånger om, och jag undrar hur sjutton hon hinner med alla. Någon pensionärstillvaro med gott om tid över till barnbarnen har hon ju inte, eftersom hon fortfarande jobbar heltid som drottning.”

Britta Svensson, sätt dig ner och häll upp ett glas portvin. Sätt mobilen på ljudlös, så ska jag berätta för dig hur sjutton hon hinner med: Hon jobbar inte heltid som drottning. Du förstår, det är inte ett jobb. Det är mer att, du vet, bo med obegränsade mängder tjänstefolk och kunna flyga till kirurger i andra världsdelar när du vill. Att aldrig göra sin egen frukost och att inte kunna städa.

Måndag 24 april: Närvaro vid invigningen av ”Barnveckan” på Svenska Mässan i Göteborg. Silvias uppgift hela den dagen är alltså att befinna sig i Göteborg. Tur att det inte är något på schemat på tisdagen så hon får vila.

Måndag 8 maj: Närvaro vid föreningen Konstnärernas Vänners årshögtid.
Tisdag 9 maj och onsdag 10 maj: The rent, motherfucker. Aint nothing going on but the rent.

Nej det här håller inte. Jag blir så provocerad att jag inte kan skriva ens. Det blir sämsta sortens öppna dörrar som sparkas in. VÄRLDENS lamaste spaning: ”Va, drottningen GÖR JU INGET hon äter ju bara rödlistade djurarter och kastar vaktelägg på bönderna.”

Jag ska sluta.

Men alltså vafan. Problemet är ju att Britta Svensson på Expressen är bekymrad över hur Silvia ska hinna med att sitta på en stol bredvid barnflickan och låtsas att hon knyter an till sex ungar, samtidigt som hon jobbar heltid. Britta tror detta. Så här ser Britta på världen 2017. Att tro på chemtrails, kolloidalt silver, elallergi, egots vibrationer och övervakning genom mikrovågsugnen ter sig ganska sansat i jämförelse.

Supermaterialet grafen görs av ett enda lager kolatomer. Det borde därför vara det plattaste som finns. Men jämfört med mediers integritet när de skriver om nån i kungahuset, är grafen tjockt som en ett dussin madrasser med en ärta under.

Annonser