Ge oss bajs!

Vi behandlar våra kungligheter respektlöst i det här landet. Det är som att pk-media tystar ner dom! Visst kan det hända att det står några ord om dom ibland, som när Sofia äntligen födde Carl Philip en son. Men jag tror att många är eniga om att på det stora hela borde dom uppmärksammas mycket mer.

Hur många gånger bajsar inte till exempel Silvia på en dag? Nog borde vi kunna förvänta oss att Johan T Lindwall masade sig dit då och frågade drottningen vad drottningen tycker om bajsandet?

Missförstå mig rätt, vanliga människors bajs vore givetvis bara idiotiskt att rapportera om. Idiotiskt och smaklöst. Herregud det hade ju varit jätteäckligt. Men detta är drottningsbajs! Kungabajs! Bajset som formade Sverige. Korvarna som stred mot dansken och diarrén som köpte slavar i Karibien. Tömningar i den kakelbrunn som är vårt lands ärbara historia.

Nog kunde det pigga grafikgänget på Aftonbladet göra något av det? Sprängskisser, genomskärningar, pilar som pekar?

Så bajsar drottningen. Eller kanske Bajsa som drottningen, så man kan tänka att ”ja, jag är bara en vanlig dödlig, men jag kanske kan bajsa kungligt” (fast man såklart vet att även i bajset är vi väsensskilda).

Allt om kungafamljens härliga bajsfest!

Niklas Svensson får ta helikoptern till Bromma reningsverk i Åkeshov och kolla vad som gäller – åker kungabajset in bland det vanliga bajset eller finns det särskilda guldrör dragna från Drottningholm till verket? Spelar någon trumpet när bajset ankommer? Kanske jobbar en marskalk där och tar emot bajset i givakt med ett ”välkommen ärade bajs till vårt enkla reningsverk” och lyfter upp det på ett litet silverfat och bär det till ett rum där det läggs för att torkas och bevaras till eftervärlden?

Men det är som att det är viktigare för pk-media att helt ignorera vårt stolta kungahus. Istället för att rapportera om drottningens bajsande så är det viktigare för dom att dra Sverige i smutsen. Men, ett varningens ord! Snart är det vi sverigevänner som gör upp med alla er nationens fiender.

Vi kräver bajs och snart är det vi som kommer och hämtar bajset om ingen ger oss det.

Annonser