Kramar och kvinnlig vänskap

Marabou och Gevalia ägs båda av ett dunkelt konglomerat. Dess gigantiska kontor ligger på en konstgjord planet, som i stoisk ensamhet far fram genom en död rymd, skapad för miljarder år sedan, av mörk energi och mörk materia.

Konglomeratet ägs i sin tur av en skygg och ytterst excentrisk familj, vars själva existens är vag, som en sång ur en arkaisk myt. Det mumlas nervöst om dom i tempelstaden Shuur, på högplatån på den döda månen Lezk-Ohn. I dom Skootiska triaderna används dom som en besvärjelse av dom djärva. Ingen levande har sett någon ur familjen; dess faktiska existens röjs egentligen bara av det tillsynes slumpmässiga förflyttandet av abnorma summor pengar i finansdistriktet på L’feei.

Konglomeratet drivs inte av ondska. Det känner inte varken gott eller ont, det är en stum och obeveklig massa, hela tiden i långsam rörelse. Det är likgiltigt, that’s it. Det vill pengar.

Och det har en vansinnig syn på reklam. Det blir särdeles flagrant, nu när både Marabou och Gevalia gör reklam samtidigt. Genom mina extremt goda kontakter i hackermiljön har jag kommit över dom briefer som skrevs på uråldrigt papper och sedan, långt senare, scannades in och digitaliserades och nådde reklambyråerna här på jorden.

(Jag vågar inte avslöja dom exakta och fullständiga dokumenten, men ger en sammanfattning av innehållet.)

Marabou | Reklamen ska vara så självgod att inte ens Jesus hade kunnat vända andra kinden till. Vi ska prata om Kramkalas™ och oxytocin och om att vi skänker en nästan obefintlig summa till Rädda Barnen. Dom som invänder och säger att det är ofräscht av oss ska deporteras till [NAMN PÅ PLANET].

Gevalia | Tänk följande galna tanke: Två cheyer i olika åldrar är vänner. Ramlade du av stolen? Upp igen! En har piercing i näsan och svart hår med lugg (!) och en är gråhårig tant. OBS! Det är viktigt att vi förklarar för tittaren exakt vad som sker, genom att VO berättar vad som syns i bild.

Exempel (som ni inte behöver använda) kan vara: Dom badar – VO säger nåt om ”vått och torrt”. Dom leker med lasergevär (helt sjukt, kanske inte trovärdigt ens) – VO säger nåt om att ”sikta på nya mål”. Dom hänger upp och ner (om det går att lösa tekniskt) så håret hänger ner – VO freestylar på temat ”hårresande”.

Huh.

Jag känner mig ganska olustig som spred den här informationen. Om det blir tyst på bloggen ovanligt länge efter dettta vore det hyggligt om ni efterlyser mig. Skicka snuten till sextonde kvadranten i M97-Nebulosan. Jag har skägg, glasögon och, som man brukar säga, några trivselkilon.

Annonser