2016 u rock

Jag har varken löften eller förhoppningar inför 2016, hur skulle man ärligt talat kunna ha det efter 2015? Om någon hade beskrivit det här året i förväg hade ingen trott på det. Om någon om femtio år skulle sammanfatta det kommer ingen tro på det heller.

Sverige befinner sig i högkonjunktur och samtidigt mitt i en systemkollaps. Vägen till undergången kantas alltså av en fyraprocentig tillväxt, skidsemestrar i Schweiz och en debatt om huruvida städning av inomhuspooler ska subventioneras med RUT-bidrag eller inte. (Är det så här det är att befinna sig inne ett system som kollapsar så… känns det kanske inte så farligt?)

Vi har sex av åtta riksdagspartier som ser på Ungern som förebild i migrationspolitiken. Ett av dom två utanförpartierna, centern, avslutar året med att samregera med sverigedemokraterna i Gävle. Kvar med ett uns av anständighet står vänsterpartiet, som av trolltwitter och Ivar Arpi-nationalisterna ses som värre än nazister (men inte riktigt lika illa som muslimer).

Om jag (helt illusionslöst!) ska förutspå några saker inför 2016 så blir det:

Sverige stänger gränserna helt. Ingen jävel släpps över bron. Ingen släpps heller ut. Allt vi har är varandra. Ett folk där tjugo procent av alla är öppna rasister och femtio procent är rövhattar som försvarar dom tjugo procentens rätt att vara rasister.

I skolan blir det förbjudet att ha keps på inomhus. Lärare som inte beslagtar mobiler från alla elever och lägger dom i en kvarn för att malas, kommer att pryglas på torget. Särskrivningar lärs ut som det korrekta, eftersom dom sjuttio procenten här ovanför ändå praktiserar dom. Det anses snobbigt och elitistiskt att skriva ihop ord ”sådär som kulturmarxisterna på söder gör”.

Stefan Löfven lämnar politiken i januari, utan motivering. Det dröjer till oktober innan någon inser att han är borta.

Det blir nyval som genomförs i november. En regering som består av miljöpartiet, sverigedemokraterna, kristdemokraterna och Brommarpojkarna tillträder med stöd av 70% av alla väljare. Den lille mungon Rikki-tikki-tavi blir statsminister. Regeringens första beslut är dubbelt: Att ta bort moms på sillamackor och att skriva om alla historieböcker så att ”dom blir bättre”.

Svenska Dagbladet passerar tre miljarder i presstöd och firar med att skriva något om marknaden och att det är förjävligt med bidrag som delas ut till höger och vänster.

Samtidigt slår södertörnifieringen all time high och Nyheter24-vänstern enas i ett manifest om att ”det är nazistiskt av vita cis-personer att finnas till”.

Slussen byggs upp igen och vänstertrafiken återinförs.

Fyra ryttare rider in i landet, via en lucka i den mur som byggts runt gränserna. Dom kollar läget och tar en lunch med Linus Bylund och Markus Uvell innan dom rider iväg igen, efter att ha konstaterat att jobbet redan är gjort.

Håll i hatten, nu kör vi!

Annonser