Advent, nu kör vi!

Årets julklapp ska vara något nytt, säljas i många exemplar och representera tiden vi lever i. Robotdammsugare är verkligen inget nytt och jag vet inte hur dom säljer, men det är en bra representant för tiden vi lever i.

En annan bra representant för densamma är Åsa Romson, som idag, med tårar i ögonen, sa att Miljöpartiet vill ha en sverigedemokratisk migrationspolitik. Snyft, snyft, snyft.

Det är HUI Research som utser årets julklapp och det är folket som utser dom styrande. Robotdammsugaren lanserades för arton år sedan, 1997. Ett år senare fick Sverigedemokraterna 0.37% av rösterna i riksdagsvalet och hamnade efter både Pensionärspartiet och Ian Wachtmeisters Ny Demokrati-spinoff Det nya partiet.

I Danmark vill statsministern med det löjliga namnet Lars Løkke Rasmussen att polisen ska beslagta flyktingars ägodelar. Men Romson vill, snyft-snyft, att Sverige ska bli ännu jävligare. Danmark och Ungern är inte nog. Kanske kan man märka ut flyktingar genom att sy på en symbol på deras kläder. Kanske kan vi helt enkelt skjuta dom som vill in. Slaget om sistaplatsen är igång.

Vad är en robotdammsugare? Det låter ju ganska coolt. Men det är bara en mojäng som flaxar runt, slumpmässigt och spattigt, utan riktning, och tyst suger i sig all skit som passerar dess väg.

Låter det bekant? Snyft snyft, snyft.

Varför säger inte Romson, eller Fridolin, eller Bah Kunke, eller någon, helt enkelt fuck this shit och skiter i det. Vi ska inte flaxa runt, slumpmässigt och spattigt och tysta suga upp all skit. Vi drar.

 Jag tror att det finns en känsla av ansvarstagande i sveket. Det är det knäppaste i hela skiten. Dom agerar liksom ädelt och nobelt och med darrande stämma, snyft, snyft, snyft, deklamerar dom nästan stolt, att dom avsäger sig alla principer. För nu jävlar ska vi slå Danmark.

Ironin i att det händer när vi går mot jul och lägger sjuttio miljarder på att fira en unge som fick fly landet han föddes i det första han gjorde, när Quirinius var ståthållare i Syrien, är omöjlig att ens mäta. Ironi-o-metern i Zürich sprack.

Och att det dessutom sitter troll i skogarna, som tror sig ha en relation till den där judiska flyktingpojken, och ondgör sig över en muslimsk julvärd på teve. Ja, jag vet inte vad jag ska säga ens.

Ni representerar tiden vi lever i for sure.
We are the robotdammsugare.

Annonser