Störst av allt är kärleken

Jag tänker på döden. Jag tänker på livet. Jag tänker på kärleken! Sofia var med i Big Brother och Paradise Hotel och Arga snickaren och Slitz och nu står hon vid altaret.

Bredvid designprinsen, motorprinsen, fotoprinsen, omnipotensprinsen! Lillprinsen, världsnaturprinsen, hasselbladsprinsen. Det sitter människor i min teve som pratar om vad folk har för kläder på sig. Public service.

Syrran hade klänning från Gina Tricot och folk älskar det, så härligt! Människor har gjort gåvor, har snickrat och filat och broderat. Människor som tycker att det räcker nu, som vill slippa se tiggare på vägen till ICA, har slösat sin tid och sin kärlek för att ge saker till pingvinprinsen.

Kungen håller tal, berättar om hjältemod, hur sonen stoppade det fjärde elfte september-planet, det som flög inne i en grotta under vattnet. Okej den kanske var från Kapp-Ahl, klänningen, jag vet inte. Brudens klänning är sydd av flashbacktrådarna som handlar om makens läggning. Hon har en tatuering i nacken och jobbar med välgörenhet i Afrika, ett av världens allra fattigaste länder.

Designprinsen har designat många av våra mest kära föremål typ som Perstorp-mönstret Virrvarr och konservöppnaren Röda Klara och ett fantastiskt gnistskydd som ser ut som slottet i Shrek. Dom unga ska bo i ett hål i marken där dom tänker sig skaffa familj. Sex, sju ungar kommer det nog bli, utbrister någon i tevestudion. Alla är finklädda. Det är mycket ovanligt detta bröllopet, det är något extra. Den senaste av kunglig börd som bosatte sig i ett hål i marken, säger Henrik S Järrel eller Ebba von Sydow, var Erling av Pommern och detta så länge sedan som på 1890-talet.

En man ifrån Småland har täljt en tomte åt dom unga tu. En kvinna från Bohuslän skrev en bok med sitt eget blod, som handlade om livet. Dom får så många presenter! Kalasprinsen, härskarprinsen, falafelprinsen. Maten som äts är utsökt och sällsynt, ty det är prinsen som har lagat den, åt alla festdeltagare. Matlagningsprinsen.

Klockorna ringer.

Man har satt betyg på festdeltagarnas frisyrer och drottning Sonja av Danmark förlorade. Trist för prinsen som fixat allas frisyrer. Frisyrprinsen. Det måste vara en förbannelse det här, att vara så begåvad i vad man än företar sig att man inte vet vad man ska fokusera på. Terapiprinsen.

Nu, en tjej av folket, sedan ett hål i marken, sedan bara vara prins.

Prinsprinsen, det är väl nog så?

Annonser