Fucking Västerort

Jag tänker på döden och kungen. Eller snarare på folk i det här landet som har någon slags respekt eller till och med beundran för kungen. Det enda han åstadkommit på egen hand, nota bene, var att vara den första spermien till ägget. Ni vet det, va?

Ingen kan i och för sig ta ifrån honom detta. Och det är hursomhelst det som krävs för att bli idol. Svenska folk, ni är ju sjuka i huvudet, no offence!

Samtidigt i landet där kungen är kung: En tjej föds i Västerort. Hon är andra generationens invandrare. Vilket är en grotesk konstruktion. Hon är född i Sverige, så hon är såklart svensk. Men det är inte så enkelt. Växer man upp i orten är det så det funkar. Man är invandrare, till och med som infödd.

Kungen kör Porsche.
Kungen dricker med Noppe, Adde och Balle.
Kungen knullar.
Kungen vänder blad och går vidare.

Invandrartjejens farsa har aldrig haft ett riktigt jobb utan lever på bidrag från staten. Det här är provocerande för folk som ”gör rätt för sig”. Hennes morsa kom till Sverige för fyrtio år sen eller nåt, hon har bott i Sverige hur länge som helst men kan inte snacka svenska så att folk förstår. Kanske är det av ointresse, kanske för hon inte är så väl integrerad.

Kungen jagar.
Kungen tar ett järn.
Kungen åker båt utanför Saint Tropez.
Kungen e rastlös.

Hennes lillasyrra blev ihop med en utländsk kille som ”håller på med affärer” och hennes lillebrorsa har inte gjort ett ärligt handtag i sitt liv. Själv träffade hon en lantis som jobbade på gym.

Kungen skjuter luftgevär.
Kungen visslar.

Lillbrorsan, den hopplöse, ska gifta sig med Miss Slitz 2004 på lördag. Storkyrkan, gamla stan.

Kungen går på bröllop.

Annonser